Vragen? - verkoop@4office.be - tel: +32 (0)55 427 140 - fax: +32 (0)92 70 15 36 © 4office
url
Naar algemene voorwaarden.

Verkoopsvoorwaarden particulier

Prijzen

De getoonde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en exlusief recupel, eko of auvibel taksen. Deze laatste taksen worden afzonderlijk vermeld in uw boodschappenmandje. De prijzen zijn exclusief accijnsrechten van toepassing in bepaalde landen.

Levering en leveringskosten

Wij bezorgen u de goederen per koerierdienst. Hou er rekening mee dat men overdag levert en dat er dus iemand thuis dient te zijn. U kan echter ook een ander leveradres opgeven.

In België(*):
Bestelling vanaf € 90,00 (inclusief BTW) worden franco bezorgd. Voor bestellingen minder dan €90,00 (inclusief BTW) is er €6,00 transportkosten.

Export nederland(*):
Bestelling vanaf € 90,00 (inclusief BTW) worden franco bezorgd. Voor bestellingen minder dan €90,00 (inclusief BTW) is er €6,00 transportkosten.
(*) Bestelbedrag exclusief postzegels en taksen.

Betaling

De bestelling wordt u enkel met 'voorafbetaling' geleverd.

Uitvoering van uw bestelling

Uw bestelling zullen we met de nodige zorg uitvoeren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Indien de levering vertraging oploopt of niet uitvoerbaar blijkt, dan zullen wij u eveneens inlichten.

Annulaties - terugname van goederen - verzaakrecht

Als particuliere consument beschikt u over een termijn van 14 dagen waarbinnen u de aankoop kunt verzaken. Deze periode van 14 dagen is te rekenen vanaf de thuislevering van de goederen.
Mochten onze producten niet voldoen aan uw wensen, dan kan u dit melden en zonder betaling van boete, noch opgave van reden, terugzenden op voorwaarde dat de verpakking intact is gebleven. Derhalve zal een geopende verpakking u niet meer toelaten af te zien van de aankoop.

Terugsturen

Niet-geopende verpakkingen mogen teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na levering. Verpak uw retour voldoende, best in de originele verpakking. De vervoerkosten van deze retourzending moeten vooraf betaald zijn. Wij aanvaarden geen levering onder rembours. Na ontvangst en nazicht van uw zending storten wij het verschuldigde bedrag terug op de door u opgegeven rekening.

Garantie

Artikelen die niet geschikt zijn of gebreken vertonen kunnen binnen de maand na levering geruild of terugbetaald worden.

Retouradres: 4office, Industrielaan 14, 9660 Brakel, België

Geschil

Het Belgische recht is van toepassing. In geval van geschil zal alleen de Rechtbank van Oudenaarde bevoegd zijn
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie